יום שני, 18 במאי 2015

לחם בירה

במתכון הזה נתקלתי במקרה ואז חשבתי על רעיון לפתוח מקום שמייצר לחמי בירה וכל לחם נקרא על שם הבירה שמרכיבה אותו. למשל "לחם סטלה", "לחם מכבי", "לחם פאולנר", לחם קורונה", לחם מרפיז", "חלת הייניקן", "בגט גולדסטאר" ועוד.

מרכיבים:
3 כוסות קמח
1 כף סוכר
1 כף אבקת אפיה
1 כפית מלח
בקבוק בירה קטן (330 מ"ל), לא משנה איזה סוג
3 כפות דבש (או סילאן)

אופן הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית לחם ( או 2 תבניות אינגליש קייק קטנות חד"פ).
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים בתבנית. ניתן לפזר מעל גרעינים, עגבניות מיובשות, זיתים, שומשום וכיו"ב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה