בייגלה (גל קליימן) הוא גיסי המדהים והוא גם שף יוצא מן הכלל שהקים את ה"מתושלח בר יין" באוריאל הקוסטה בתל אביב.
גל גל הוא שילוב חובק עולם של אנינות טעם, מקוריות ואיכות. תמיד מביא לשולחננו את המצרכים המשובחים ביותר המקוריים ביותר שניתן למצוא רק במדינות האם. מסעותיו בעולם הפכו אותנו לברי מזל ואפשרו לנו לטעום ממנעד הצבעים והצורות של קולינריה רב תרבותית.
באחת מארוחות השישי התרחש מהפך בחיי. טעמתי את המרק הטעים והמיוחד ביותר. היה זה מרק דגים מושקע בסגנון חצי אסייאתי חצי מערבי. וכמובן שמדובר בבייגלה, הדגים טריים להפליא והמחית אנשובי מבנקוק עד היום מתחבאת ממני באחת החנויות הנדירות בעיר.
ברשותך גל גל הרי לכם המתכון:
הכנת הציר-
אידרה של סלמון+ראש, גזר, לבשל בסיר עם מים. כשעולה הקצף להוציא עם כף ולחכות חצי שעה שיתבשל.
כשהציר מסונן להוסיף חצי חבילה נודלס ביצים, להוציא בסינון ולשים בצד.
הכנת המרק:
לטגן 2-3 קוביות גזרים בכף חמאה+ כפית שמן קוקוס.
להוסיף ולטגן יחד מעט:
2 בצלים סגולים
1 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום
1 גמבה ירוקה חתוכה לקוביות.
להוסיף מלח ופלפל.
להוסיף שתי כפיות של רוטב דגים (תמצית דג אנשובי מבנקוק 50 מ"ל), בורי אחד ( 2 פילטים חתוכים לקוביות ללא העור)
לטגן מעט ולהוסיף את הציר.
לתבל ולהוסיף כוסברה (2 כפות קצוצות)
להוסיף עוד קצת רוטב דגים.
להרתיח הכול ובסוף לשים מיכל שלם של חלב קוקוס.
לערבב הכול ולהרתיח שוב.
לזרוק חצי סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות דק.
להמתין דקה ולכבות את האש.
למזוג מרק בקעריות ולהוסיף נודלס.
גל גל הוא שילוב חובק עולם של אנינות טעם, מקוריות ואיכות. תמיד מביא לשולחננו את המצרכים המשובחים ביותר המקוריים ביותר שניתן למצוא רק במדינות האם. מסעותיו בעולם הפכו אותנו לברי מזל ואפשרו לנו לטעום ממנעד הצבעים והצורות של קולינריה רב תרבותית.
באחת מארוחות השישי התרחש מהפך בחיי. טעמתי את המרק הטעים והמיוחד ביותר. היה זה מרק דגים מושקע בסגנון חצי אסייאתי חצי מערבי. וכמובן שמדובר בבייגלה, הדגים טריים להפליא והמחית אנשובי מבנקוק עד היום מתחבאת ממני באחת החנויות הנדירות בעיר.
ברשותך גל גל הרי לכם המתכון:
הכנת הציר-
אידרה של סלמון+ראש, גזר, לבשל בסיר עם מים. כשעולה הקצף להוציא עם כף ולחכות חצי שעה שיתבשל.
כשהציר מסונן להוסיף חצי חבילה נודלס ביצים, להוציא בסינון ולשים בצד.
הכנת המרק:
לטגן 2-3 קוביות גזרים בכף חמאה+ כפית שמן קוקוס.
להוסיף ולטגן יחד מעט:
2 בצלים סגולים
1 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום
1 גמבה ירוקה חתוכה לקוביות.
להוסיף מלח ופלפל.
להוסיף שתי כפיות של רוטב דגים (תמצית דג אנשובי מבנקוק 50 מ"ל), בורי אחד ( 2 פילטים חתוכים לקוביות ללא העור)
לטגן מעט ולהוסיף את הציר.
לתבל ולהוסיף כוסברה (2 כפות קצוצות)
להוסיף עוד קצת רוטב דגים.
להרתיח הכול ובסוף לשים מיכל שלם של חלב קוקוס.
לערבב הכול ולהרתיח שוב.
לזרוק חצי סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות דק.
להמתין דקה ולכבות את האש.
למזוג מרק בקעריות ולהוסיף נודלס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה