יום שני, 18 במאי 2015

עוגת פרג של אמא אתי

מתכון שמצאתי מקומט בפתק צהוב עם כתב יד של אמא שלי היקרה.
חייב להיות טעים!

1. להמיס 260 גרם שוקולד מריר ב- 150 גרם חמאה.
2. כשהתערובת קרה להוסיף 6 חלמונים ומעט קוניאק.
3. לבשל 250 גרם פרג וכוס וחצי חלב עד להרתחה.
4. להקציף 6 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. (אפשר להוסיף צימוקים אם אוהבים)
5. לאחד את כל העיסות ולהשאיר בצד חצי מעיסת השוקולד לציפוי.
6. לאפות כ- 45 דקות בחום של 175 מעלות. לא ליבש!
7. למרוח את יתרת השוקולד על כל העוגה.

יאמי יאמי..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה