מתכון שמצאתי מקומט בפתק צהוב עם כתב יד של אמא שלי היקרה.
חייב להיות טעים!
1. להמיס 260 גרם שוקולד מריר ב- 150 גרם חמאה.
2. כשהתערובת קרה להוסיף 6 חלמונים ומעט קוניאק.
3. לבשל 250 גרם פרג וכוס וחצי חלב עד להרתחה.
4. להקציף 6 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. (אפשר להוסיף צימוקים אם אוהבים)
5. לאחד את כל העיסות ולהשאיר בצד חצי מעיסת השוקולד לציפוי.
6. לאפות כ- 45 דקות בחום של 175 מעלות. לא ליבש!
7. למרוח את יתרת השוקולד על כל העוגה.
יאמי יאמי..
חייב להיות טעים!
1. להמיס 260 גרם שוקולד מריר ב- 150 גרם חמאה.
2. כשהתערובת קרה להוסיף 6 חלמונים ומעט קוניאק.
3. לבשל 250 גרם פרג וכוס וחצי חלב עד להרתחה.
4. להקציף 6 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. (אפשר להוסיף צימוקים אם אוהבים)
5. לאחד את כל העיסות ולהשאיר בצד חצי מעיסת השוקולד לציפוי.
6. לאפות כ- 45 דקות בחום של 175 מעלות. לא ליבש!
7. למרוח את יתרת השוקולד על כל העוגה.
יאמי יאמי..
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה