יום שני, 4 בינואר 2016

סלמון כבוש

הסלמון בסופר ובמעדניות כל כך יקר וצנום. לעומת זאת, הכנתו בבית היא פשוטה מאוד, זולה, ומתבטאת בעיקר בטעמו העשיר.
מתכון נוסף של חמתי האהובה אירוצ'קה החכמה והיצירתית.

מצרכים:
5 כפות מלח
2 כפות סוכר
דג סלמון שלם- כ- 1 ק"ג.

אופן הכנה:
לערבב בקערה את הסוכר והמלח ולהשרות בה את הסלמון. חשוב לקלף את העור של הסלמון כשהוא במצב קפוא. כך הרבה יותר קל להשיל את העור.
להשאיר ללילה בתוך קופסא סגורה.
בבוקר לשטוף את הסלמון ולייבש היטב.
לשים בקערה במקפיא עד שהסלמון כמעט קפוא.
להוציא מהפריזר ולחתוך לפרוסות דקות או איך שאוהבים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה