יום שני, 4 בינואר 2016

שקשוקפוטלה

שקשוקה עם צ'יפוטלה- ממרח פלפלים מעושנים מדהים!!!! זהו מעדן ביצים מקסיקני שהגה בעלי המדהים באהבתו הרבה למטבח המקסיקני והכין עם המון תשוקה, שמחה ואהבה.

מתכון ל-4 מנות:

מצרכים:
8 ביצים אורגניות L
6 פלפלים רומירו או שושקה
2 בצלים לבנים גדולים
1 וחצי כף מחית ציפוטלה (טרס פזוס)
2 כפות סוכר
5 עגבניות בשלות/מחית עגבניות טריות
1/3 כוס שמן זית
7 שיני שום
מלח ים אטלנטי

אופן הכנה:
מחממים מחבת עם שמן. להוסיף את הבצלים החתוכים לרצועות ואת הפלפלים החתוכים לעיגולים. לערבב תוך כדי הקפצה 4 דקות. להוסיף את השום הכתוש. להוסיף את העגבניות החתוכות לקוביות המעורבבות כבר עם הרכז עגבניות, עם הסוכר , המלח ועם מחית הציפוטלה .
לאחר 5 דקות בישול על אש בינונית עם מכסה סגור.
לשבור את הביצים ולסגור את המחבת ל 5 דקות.
להכין צלחות- החגיגה מתחילה.

הזכויות שמורות למישה קוגן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה