יום שני, 4 בינואר 2016

סופלה גבינה

סתם מתכון שמצאתי ברשת וטרם ניסיתי אותו.נראה שווה!

מצרכים:
3 ביצים
120 ג' שוקולד לבן
120 ג' גבינת שמנת
תבנית עגולה קטנה

אופן הכנה:
להפריד את הביצים. את החלבון לשים בקערה גדולה ובמקרר ואת החלמון בקערה נפרדת.
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
להמיס את השוקולד הלבן מעל סיר עם מים חמים (בן מרי).
להקציף את החלבונים לקצף יציב ומוצק.
להוסיף לשוקולד את הגבינה ובהדרגה לקפל פנימה את החלבונים.
לשמן נייר אפייה או נייר המיועד לתבנית עגולה קטנה.
לצקת את התערובת על הנייר המונח על התבנית ולהניח על מגש לתנור מכוסה במים חמים.
להכניס לתנור ל- 3 חלקי אפייה.
15 דקות על 170 מעלות.
15 דקות הבאות על 160 מעלות.
15 דקות נוספות בתנור כבוי. (עם החום שנשאר).
להוציא את העוגה והנייר אפייה ולשים על צלחת הגשה יפה.
לפזר מעל אבקת סוכר ולזלול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה