המתוקים שמדברים אלי הם אלו עם הטויסט המתוק וחסרי טעם מתוק ממשי שבבסיסם אפילו מעט מלוחים. מאפיין נוסף לקינוחים שלי הוא האפשרות לנגוס בהם תוך שמיעת צליל כרסום. כך שככל שהקינוח יותר "יבש" ו "לא מתוק" כך יגדל סיכויו להיות ערב לחכי. הנחתי כאן מתכון לעוגיות מופלאות מבית היוצרת טולק'לה אחותי. לכל חובבי הסומסום,
כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה
4 כפות סוכר
ביצה
5 כפות שמן
לחמם תנור על 180 מעלות.
מרבבים את כל המצרכים לבצק אחיד. אם הבצק יבש להוסיף בהדרגה כף עד 3 כפות מים.
לעשות עוגיות בקוטר 3 ס"מ בדרך של כיווצ'וץ והשטחה.
לאפות 15 דקות.
כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה
4 כפות סוכר
ביצה
5 כפות שמן
לחמם תנור על 180 מעלות.
מרבבים את כל המצרכים לבצק אחיד. אם הבצק יבש להוסיף בהדרגה כף עד 3 כפות מים.
לעשות עוגיות בקוטר 3 ס"מ בדרך של כיווצ'וץ והשטחה.
לאפות 15 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה